Over ons

PZ Projects biedt u de oplossing!

Wie zijn we?

PZ Projects is gespecialiseerd in het uitvoeren van voorbereidende werken, zoals slijp- en kapwerk en betonboringen, noodzakelijk voor het plaatsen van verwarmings- en elektriciteitsleidingen en sanitaire installaties. Daarnaast kan u, zowel als particulier of als KMO, bij ons terecht voor al uw projecten omtrent elektriciteit, ventilatie en zonnepanelen.

Wat mag u verwachten?

  • een snelle plaatsing met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding
  • flexibiliteit, co-creatie en teamwork
  • oog voor detail en totaalafwerking
  • een transparante communicatie
  • de meest kwalitatieve en ecologische oplossing op maat voor u

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap naar een succesvolle samenwerking is voor ons om te begrijpen hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. U contacteert ons via telefoon, mail of via het formulier onderaan de pagina. Vervolgens maken wij een afspraak om samen met u uw bouw-of renovatieplannen face to face te bespreken. Aan de hand van uw wensen en behoeften maken wij vervolgens een vrijblijvende offerte op.

Wanneer u overtuigd bent van ons voorstel, gaan we aan de slag. Samen bekijken we de planning om te zien wanneer we van start kunnen gaan met de werken. We garanderen u daarbij een vlotte en een zorgeloze uitvoering van begin tot eind. Na afloop van de werken laten wij alles netjes achter zodat u volledig kan genieten van het resultaat.

Bent u een KMO en komt u handen tekort?

In dat geval kan u één van onze teams of vaklui in onderaanneming inschakelen om u bij te staan in uw project. Onze flexibiliteit en betrouwbaarheid maken van ons een betrouwbare partner die uw klanten een kwalitatief eindresultaat garandeert.

Ik zoek een energieke oplossing